2009-03-16 17:17:28• hírek • www.ma.hu

Színészből műkörmös lesz

A népszerű sorozat egykori Noémije másfél éve búcsút intett a Barátok köztnek - Csifó Dorina azóta énekesnő és más szerepkörben is kipróbálta magát, pénztárcája azonban most sem vastag...

Miután kiszállt a Barátok köztből, Csifó Dorina a saját nevével fémjelzett - CS.I.F.O - nevű zenekarral próbált szerencsét. A zenei karrier még nem indult be igazán, de rendszeresen szinkronizál is. Most mégis úgy döntött, ideje egy civil szakmát is kitanulni: Dorina műkörmösnek készül! A fiatal sztár ugyanis nem dúskál a pénzben, nincs állandó bevétele, s ez kissé nyomasztja. Nővére ért a műkörmös szakmához, Dorina akár közös üzletben is gondolkodik. Közben persze alig várja, hogy kijöjjön az első lemeze - adta hírül a Blikk.

Csifó Dorina éveken át alakította Noémit a Mátyás téren, s nem sokkal filmbéli barátja, Dósa Matyi (Tóni) után ő is búcsút mondott a sorozatnak. A két fiatal színész a kamerákon kívül is jól megértette egymást, nagy szerelem volt az övék, de sajnos elmúlt.

Csifó Dorina a Barátok köztből való távozása után elsősorban középiskolai tanulmányaira és énekesnői karrierje beindítására koncentrált. Két éve, nyáron találkozott Dorina az Anti Fitness Club énekesnével, Tomival. Amikor szóba került köztük, hogy a lányt is érdekli a zenei pálya - gyermekkora óta imád énekelni - a fiú azt ajánlotta, beszéljen az ő menedzserükkel. "Noéminek" ezután meghallgatásokon kellett keresztülmennie, hogy énektudásáról megbizonyosodjanak. Dorina lányzenekart alapított, egy punk-rock bandát, külsejét is teljesen megváltoztatta.

Tavaly komoly szerelembe is esett: megismerte párját, akivel már együtt is lakik. Otthon mos, vasal, elvégez minden házimunkát. Vendéglátásban dolgozó kedvese tíz évvel idősebb nála, s Dorina nem tagadja, a közeljövőben szívesen családot alapítana vele.

Csifó Dorina új külsejével próbál berobbani a zenei világba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: